Weer uitstel uitkomsten Microflown

Tja…de uitslag van het Microflown onderzoek…daar zitten we allemaal op te wachten, natuurlijk…. Maar weer eens gemaild afgelopen week: hoe staat het er nu mee? Automatisch bericht terug: onze contactpersoon, dit is de co√∂rdinator van het Microflown cq Bromtonen gebeuren, is tot 14 april met vakantie. Zonder enig bericht vertrokken, terwijl hij weet hoe ernstig de problematiek is, hoezeer wij met z’n allen uitzien naar de uitkomsten.

Omgevingsdienst Achterhoek gemaild: weten jullie iets? Zij zijn immers nauw betrokken. En die verwijst je dan weer terug naar de gemeente, want die betaalt het onderzoek…

Gemeente gebeld, vervanger gevraagd. En die weet niets van uitkomsten want die zijn er nog niet. Het onderzoek is nog steeds in concept vorm, niet definitief. Dat betekent dus dat Microflown nog steeds ermee bezig, veronderstel ik. Dit weekend, met man samen, dan Microflown maar weer aanschrijven. Dit moet in ’t Engels, vandaar samen. Het was een vreemd telefoontje, vooral veel zwijgen van beide kanten.

Ik zeg ’t maar eerlijk (op persoonlijke titel): ik stik van woede en frustratie. Ik lijd nog meer onder de onmacht die ik in relatie tot de gemeente ervaar dan aan de Bromtonen zelf…as a matter of speaking. En nog maar een keer: er is een enorme afstand tussen de bureaus en onze dagelijkse- en nachtelijkse ellende. Afschuwelijk.