Microflown rapport

De gemeente heeft het rapport van Microflown vrij gegeven voor publicatie. Daar is ‘ie dan. De gemeente zorgt voor een verslag van de bijeenkomst van vandaag. Aanwezig waren de contactpersoon van de gemeente, ODA, een geluidsdeskundige van een Omgevingsdienst uit Groningen, de oprichtster van de belangengroep en de belangengroep.

Voor een samenvatting verwijs ik u voor de snelheid naar pagina’s 24 tm 25 van het rapport (zie de pagina-teller in de balk als u het rapport hebt geopend). Het rapport was te groot om integraal te plaatsen op deze website. Het is verkleind: 4 pagina’s op 1 bladzijde nu. U kunt inzoomen op de tekst voor de leesbaarheid.

Op de foto die ik hierbij plaats, is te zien op welke plekken in en rond Zutphen er welke frequenties gevonden zijn. Helaas is er geen verband te vinden met gemelde ervaringen van gedupeerden tijdens de metingen van Microflown. Die correlatie moet er zijn, wil de gemeente actie ondernemen. Onder de plattegrond van Zutphen kunt u het Microflown rapport open klikken.

Geen correlatie tussen gevonden Hz-en en ervaringen van gedupeerden wil niet zeggen dat de gemeente niets meer onderneemt. De aanwezigheid van de deskundige uit Groningen bood wellicht nieuwe mogelijkheden. Van de gemeente hoort u er meer van…gaan we vanuit.

Gevonden Hz-en verzameld

Download hier het onderzoeksrapport van Microflown.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *