Experiment: PERTH

Man en ik probeerden inmiddels van alles uit om de LFG nood te ledigen of verzachten. Niets heeft nog afdoende geholpen. Ons meest recente experiment is net gestart.

We huurden afgelopen week voor 2 maanden een PERTH health system: Pulserende Energie Resonantie Therapie. Simpel uitgelegd stemt dit frequentie apparaat ons elektromagnetisch veld weer goed, waardoor heling op fysiek niveau verondersteld mag worden. Het kan u zweverig in de oren klinken (hoort u nog iets door de herrie heen?) maar vanuit mijn werk als energie-/klankwerker is het voor mij dagelijkse kost. Ik geloof erin, wil ik maar zeggen.

De werking van het apparaat is wetenschappelijk getest. Het regenereert onder andere versneld het zenuwstelsel. Ook kwetsuren kunnen ermee worden geheeld. Onze insteek is onze ‘gevoeligheid voor LFG’ verminderen of zelfs kwijt te raken (zenuwstelsel helen) en/of de zwelling in het middenoor (zie onderzoek M. Oud) kwijt te raken of verminderen zodat een vicieuze cirkel doorbroken wordt. Ik hoop zo…

Wel is de vraag: blijft het gezonde veld overeind onder het doordringende chronisch ontstemmende geweld van de Bromtoon? Normaliter blijft het gecreëerde veld 8 uur lang ‘staan’. Wij leven echter in abnormale levensomstandigheden. Ik gebruik ‘m 4x per dag, hij overspant dan dus 6 uur. Om de slaagkans te vergroten…we gaan ’t zien.

http://www.perth-nederland.nl (deze mevrouw heeft praktijk in Dieren, Gelderland)